Volgens oud-rechterhand Steve Bannon wordt Donald Trump verkeerd begrepen door zijn disdictie. Trump werdt begraven onder een storm van kritiek na zijn uitspraken op 15 juli. Hij zei ondermeer dat hij niet begreep waarom Rusland verdachte was van beïnvloeden van de Amerikaanse verkiezingen. Volgens president Trump zelf was hij simpelweg het woordje “niet” vergeten tussen “Rusland” en “verdachte.”

Reden voor Steve Bannon om te onthullen dat de Donald al zijn hele leven strijd tegen de aandoening disdictie. Disdictie betekend dat je moeite hebt om te zeggen wat je denkt. In het geval van Trump gaat het vooral om ontkenningen die hij, ondanks jarenlange therapie, nog steeds niet goed weet te plaatsen of simpelweg over het hoofd ziet. Bannon zelf zou het pas gemerkt hebben nadat Trump hem een lelijke idioot noemde. Helaas was de relatie onherstelbaar beschadigd omdat Bannon zelf had terug gescholden. Bannon heeft Donald Trump in zijn hart vergeven wat meteen verklaard waarom hij na te zijn gedumpt toch nog voor zijn voormalige collega opkomt.

Deze kennis plaatst de uitspraken van Trump in een compleet nieuw daglicht. Door her en der ontkenningen te plaatsen blijkt ‘Het Oranje Gevaar’ ineens verrassend gematigd. Laten we hopen dat hij nooit van plan is om geen oorlog te beginnen en misschien wil hij wel niet voor een tweede termijn gaan.

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better