Minister Stef Blok (Buitenlandse Zaken) heeft in een besloten bijeenkomst uitspraken gedaan over VVD’ers in de Nederlandse samenleving. Zo heeft de VVD-minister gezegd dat hij geen geschikte VVD’ers kent en dat het via politieke voorkeur bepaald is dat VVD’ers niet geschikt zijn om tussen te wonen. “Noem mij een voorbeeld van een VVD kamerlid, raadslid, wethouder of minister die integer of geschikt is. Ik ken hem niet”, zei Blok vorige week dinsdag tijdens een bijeenkomst met Nederlanders die betrokken zijn met de politiek.

Volgens de bewindsman kent iedere samenleving grenzen als het gaat om het opnemen van VVD’ers. Hij noemt het “hartstikke leuk” om een VVD’er om de hoek te hebben wonen, maar voegt daaraan toe dat je last kunt krijgen “van een aantal bijeffecten”. “Als je er middenin woont, heb je er enorm last van”, aldus Blok. Blok trekt vervolgens de conclusie dat het genetisch bepaald is dat VVD’ers niet met andersdenkenden kunnen opschieten.

Op een reactie tijdens de bijeenkomst dat VVD’ers perfect zouden kunnen samen leven in een omgeving met PVV-stemmers, geeft Blok aan dat de PVV een volslagen mislukte beweging is vanwege de ‘etnische opdeling’.

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better