Zanger Elton John heeft donderdag in een verklaring excuses aangeboden om zijn wereldhit ‘ Don’t let the sun go down me’. De Engelsman geeft aan de titel en de tekst nooit zo bedoelt te hebben. “What i really meant, was, ‘ Do let the sun go down on me’. I do apologise to everyone who misinterpreted my song. Never meant to insult people of course.”, aldus Elton John. Het bekende nummer van de zanger was een hit in 1974, en nogmaals in 1991, samen met George Michael. De zanger heeft de beschuldigende vinger naar schrijver Bernie Taupin uitgestoken.

Het nummer heeft jarenlang veel kritiek opgeleverd, maar Elton John is tot op heden altijd achter de tekst blijven staan. Tot op dit moment, nu zelfs de voorzitter van zijn fanclub kritiek heeft gegeven op de tekst. “Natuurlijk heb ik me versproken”, aldus John, “Ik zie geen reden om te geloven dat het don’t zou moeten zijn.” Elton John benadrukte dat zijn eigen fanclub het nummer tot op heden altijd heeft geaccepteerd.

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better