doel, strafschop, voetbal penaltyIn Rotterdam wisten ze het al langer: Ajax noemt zich onterecht de Godenzonen. Nu Johan Cruijff (Met zijn bijnaam: De Verlosser) drie dagen voor Pasen is gestorven, is de vergelijking met Jezus van Nazareth wel erg gelijkend geworden. Helaas voor Johan en Ajax is de nummer 14 niet opgestaan uit de dood met Pasen en zijn alle vergelijkingen met De Verlosser onwaar gebleken! Johan Cruijff was geen Godenzoon en Ajax had dus onterecht de bijnaam Godenzonen.

Johan Cruijff stierf afgelopen week, als gewone man, geen Godenzoon. Zijn laatste titel als speler behaalde bij in 1984, als speler van Feyenoord, de club van het volk, niet als Godenzoon…

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better