De_Vijverberg de graafschapVoorzitter Hans Boesberg van Supportersvereniging Superboeren, de supportersclub van De Graafschap, is verheugd met de 23.000 nieuwe aanmeldingen voor het lidmaatschap van de supportersvereniging. De aanmeldingen zijn allen in de laatste dagen binnen gekomen en zorgen voor een enorme boost voor de vereniging. “Het was even met de ogen knipperen”, aldus Boesberg, “Maandagochtend hadden we al 16.000 nieuwe aanmeldingen.” Opvallend was dat in totaal 17.000 van de 23.000 nieuwe aanmeldingen uit de regio Eindhoven kwam. Ook uit Rotterdam heeft de supportersvereniging inmiddels al zo’n 5.000 nieuwe leden mogen verwelkomen. “Vreemd genoeg hebben we na het weekend ook 3 afmeldingen ontvangen. De drie leden van de familie De Boer uit Amsterdam hebben het lidmaatschap van onze club helaas opgezegd.”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better