13183018_1100228503381840_159975257_nAFCA Ajax heeft zondagmiddag het kampioenschap van Amsterdam binnen weten te halen. De club wist 82 punten te behalen in de strijd om het kampioenschap en liet tegen geen enkele club uit Amsterdam punten liggen. “Dit is een geweldige prestatie”, aldus Frank de Boer. “Ik ben trots op mijn jongens! Wij Zijn Ajax, Wij Zijn De Beste Van Amsterdam, en dat kan niemand ons meer afpakken!”

Vanavond volgt de huldiging op het plein voor de Amsterdam ArenA.

Verzekeringsmaatschappijen hebben hun felicitaties reeds overgebracht en winkeliers in de omgeving als kampioenscadeau enkele planken gestuurd om de ramen dicht te spijkeren. Voorzitter Hennie Henrichs van Ajax is blij, “Ik wil hierbij dan ook van harte mijn dank uitspreken aan Danny Makkelie, die dit kampioenschap mogelijk heeft gemaakt.”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better