doel, strafschop, voetbal penaltyPSV-fans waren na afloop van de wedstrijd PSV-Cambuur boos op de eigen spelers. De wedstrijd eindigde in een 6-2 overwinning voor de Eindhovenaren. “Zes doelpunten tegen FC Cambuur, het had verdomme minimaal 24-2 moeten zijn geworden”, aldus een fan bij het Philips Stadion. “Als je weet dat je op doelsaldo achter staat op Ajax en je 6 doelpunten moet inlopen, moet je niet gokken op een 6-2 winst, dan moet je doortrekken. Zes goals is gewoon wat weinig.”

Een andere supporter bij het stadion heeft zijn shawl inmiddels al afgedaan, “Kom op zeg, zes doelpunten. 85 doelpunten gescored in de Danny Makkelie-divisie, dat is gewoon niet genoeg. Als PSV volgende week wint heeft het 84 punten, dat moet meer dan genoeg zijn, normaal gesproken. Het is dan ook schandalig dat PSV dit seizoen niet minimaal 100 doelpunten heeft gescored. Ze moeten zich schamen!”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better