Foto (c) Raj (Mattupetty Dam - Speed boat ride), https://www.flickr.com/photos/prince_tigereye/4730954252

Dinant Woesthoff is maandagavond licht gewond geraakt bij een speedbootongeluk op Ibiza. Woesthoff werd met 120 km/uur uit een speedboot geslingerd, toen hij indruk probeerde te maken op enkele vrouwen. De weduwenaar van Guusje Nederhorst, die en onduidelijke rol had bij de Haagse groep muzikanten die onder de naam Kane muziek probeerden te maken, gaf nadien aan slechts lichtgewond te zijn geraakt.

Volgens de manager van Woesthoff heeft hij last van oogproblemen, maar zou de stem van de Hagenaar helaas niet zijn aangetast. “Helaas voor de muziekfans moeten we meedelen dat de stem van Dinant door het ongeluk helaas niet is veranderd”, aldus diens manager, “Volgens de artsen op het coma-zuip-eiland zou er echter een kans in zitten dat zijn stembanden over enkele weken toch nog een naklap krijgen. Daar blijven we dan maar op hopen. Tot die tijd blijft Woesthoff zitten met de reeds bekende stemproblemen.” Doordat Woesthoff niet alle veiligheids-voorschriften heeft opgevolgd, blijkt Woesthoff niet verzekerd te zijn voor het behouden van zijn stem.

Foto (c) Raj

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better