Nederlands ElftalHet Nederlands Elftal is ongeslagen door de eerste ronde van het EK Voetbal in Frankrijk gekomen. Het lukte de ploeg van trainer Danny Blind ditmaal wel om de nul te houden. Blind heeft vaste doelman Jesper Cillessen dan ook thuis gehouden om dit resultaat te bereiken. “We hebben het geluk dat we geen tegenstanders hebben geloot”, aldus Blind, “Onze doelstelling is om de rest van het EK ook ongeslagen te blijven, maar met deze selectie is dat natuurlijk maar afwachten.”

Over de doelstellingen is Danny Blind minder duidelijk. “Ik heb een goede leermeester gehad, die me zei dat de bal rond is, en dat als je geen tegengoals krijgt, de kans groot is dat je niet verliest. Daar wil ik me dit EK aan houden.”, aldus de Amsterdammer.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better