idolsPieter Boersma, die enkele jaren geleden met grote overmacht de finale van Idols won, is weer terug bij zijn oude baas. “Het lijkt op dat moment alsof je er bent, maar enkele maanden later is men je naam gewoon vergeten”, aldus Boersma, “Ik was de laatste jaren sowieso al veroordeeld tot het schnabbelcircuit: In 2015 zong ik op de dorpskermis in Ter Aar, op een bruiloft van twee vrienden en was ik jurylid bij de kindercarnavalsoptocht van Raalte, waar ik ook twee liedjes mocht zingen. In 2016 had ik uiteindelijk maar één optreden, in een volkskroeg in Dronten, maar daar werd ik na een half nummer na weg gedraaid. Ze vroegen me daar of ik wel wist dat ik geen talent had, en dat terwijl ik toch zomaar een talentenjacht had gewonnen.”

Boersma heeft enkele weken geleden gesolliciteerd als vulploegmedewerker bij de plaatselijke supermarkt, waar ze hem na enig overleg weer hebben aangenomen. “Het was even twijfelen”, aldus Frank Janssen, filiaalhouder van de supermarkt waar Boersma nu werkzaam is, “Pieter is geen verkeerde knul, maar nadat hij Idols won, begon hij naast zijn schoenen te lopen, wilde hij geen weekenddiensten meer draaien en moest iedereen in de winkel voor hem buigen als hij kwam langslopen. Toen hij hier kwam solliciteren moesten we wel even denken wie hij ook al weer was, maar toen hij zei dat hij hier al eerder gewerkt had, wisten we het weer.” Over het salaris van Boersma zijn geen mededelingen gedaan.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better