VoetbalschoenenAdidas kondigde vanmorgen een ware revolutie aan in voetballand. Het sportkledingmerk komt per direct met een voetbalschoen in de zeldzame kleur zwart. Volgens een verklaring van Adidas is na een lang proces voor de kleur zwart gekozen. “Adidas staat al sinds mensenheugenis bekend als bedrijf dat voorop loopt als het gaat om inovatie. We hebben daarom ditmaal voor een gedurfd ontwerp gekozen in de kleur zwart”, aldus een woordvoerder van het van oorsprong Duitse bedrijf, “In een wereld waar niemand anders weet dan dan een voetbalschoen zo afzichtelijk mogelijk in de kleuren roze, lichtgroen, paars met rode strepen of 50 tinten blauw moet zijn, kwamen we er achter dat alle kleuren gebruikt worden, behalve zwart. We hebben de kleur zwart daarom ook direct geclaimd als zijnde Adidas-zwart.”

De revolutionaire zwarte voetbalschoen ligt vanaf deze week in de sportwinkel.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better