JongenDe 25-jarige Jeroen uit Emmen ziet wel iets in het plan van Geert Wilders. Wilders wil geen geld meer verspillen aan criminele Moslims en ze in plaats van hier gevangen te zetten, direct terug sturen naar het land van afkomst. “Dat leek me wel wat”, aldus Jeroen, “Alles wat je doet blijft onbestraft zo! Ik heb me dus samen met enkele vrienden direct bekeerd tot de Islam, en volgende week hebben we onze eerste overval gepland staan. Een overval is in principe niet heel erg moeilijk en 90% van de overvallers wordt nooit gevonden. Maar voor het geval we toch gepakt worden, roepen we tijdens de overval een paar keer ‘Allah Akhbar’, zodat het duidelijk is dat we Moslim zijn. Daarmee ontlopen we dan direct onze gevangenisstraf en worden we terug gestuurd naar het land van afkomst.”

Jeroen en zijn vrienden zien het idee van de PVV helemaal zitten. “De dag na de eerste overval zijn we daarom ook meteen van plan een ramkraak uit te voeren op de bank, hier in Emmen. Spuiten we ‘Allah Akhbar’ met een spuitbus op de gevel en vluchten we in de richting van Zwolle, waar we een shuurtje hebben om alles te verstoppen. Als we dan verdwalen, laten we ons gewoon aanhouden, dan stuurt de politie ons in ieder geval de goede kant op, komen we in ieder geval op tijd weer thuis.”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better