DOME-HEINEKEN---LOGOVier dagen voordat de poorten in Biddinghuizen openzwaaien, kan TeamLL de komst van de onbetwiste LLowlord of the Rings aankondigen. Op zondag – de officiële slotdag van de Olympische Spelen – komt Yuri van Gelder om 12:30 uur op Lowlands laten zien wat we gemist hebben: zijn glorieuze ringenfinale, natuurlijk op het LLowlympisch erepodium in de Heineken-tent.

Voor Van Gelder was het een logische keuze: “Nadat het NOCNSF me naar huis stuurde, belde mij sponsor Heineken of ik zin had om de Olympische Oefening alsnog voor een groot publiek uit te voeren”, aldus de achterneef van André Hazes, “Aangezien Heineken een eigen tent heeft op Lowlands, was de keuze gemakelijk. Ik heb alleen een klein probleem, aangezien ik op zaterdag al aankom in Biddinghuizen en zondag hoef te turnen. De tap op het festival staat nu eenmaal open…”

Volgens de organisatie past Van Gelder perfect op Lowlands. “Yuri is een symbool voor waar wij voor staan: feest vieren en gewoon lekker een biertje pakken”, aldus organisator Eric van Eerdenburg, “Net als voor Yuri een biertje belangrijker is dan het sporten, is voor de gemiddelde Lowlandsganger een biertje belangrijker dan muziek. Daar zijn wij op ingesprongen, door de line-up de laatste jaren steeds meer uit te kleden en minder op de programmering te letten.”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better