De vrijdagochtend veroordeelde Geert Wilderstopcrimineel Geert W. zal binnenkort Nederland worden uitgezet. Zo staat te lezen in een verklaring die de PVV heeft verspreid. “Wij zijn van mening dat veroordeelde criminelen met een buitenlandse achtergrond niet thuishoren in Nederland. Geert W. is daarbij het eerste voorbeeld dat wij gaan stellen. W. zal zo snel mogelijk op het vliegtuig worden gezet richting zijn Islamitische thuisland Indonesië.”, aldus de verklaring.

Geert W. werd vrijdagochtend veroordeeld voor groepsbelediging en het aanzetten tot discriminatie op 19 maart 2014. “Zulke personen kunnen wij in ons land missen als kiespijn”, aldus de PVV, “Ons mooie Nederland gaat naar de knoppen als wij geen voorbeeld stellen en voet bij stuk blijven houden.”

Overigens wordt Geert W.  niet alleen het land uitgezet. Ook zijn uit Hongarije afkomstige vrouw moet het land uit. “Dat zijn de regels inderdaad. We willen een voorbeeld stellen door ook de hele familie van de veroordeelde buitenlandse crimineel het land uit te zetten.” Zijn broers mogen overigens wel in Nederland blijven. Zij keerden zich eerder openlijk af van het gedachtengoed van de crimineel.

Share

Related Post

1 reactie

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better