Het Afrikaanse land Nambia stopt per direct met de import van het merk ‘Covfefe’ De regering van Nambia is tot het besluit gekomen, nadat er gif is aangetroffen in producten van het merk. Volgens een regeringsfunctionaris moet de regering van Amerca opletten met de uitvoer van vergiftigde producten. “Wij willen de inwoners van ons mooie Nambia niet in gevaar brengen door producten van Covfefe uit Amerca”, alsdus de woordvoerder, “Voor je het weet worden we hier overspoeld mensen van de World Health Organisatie.”

Het gevaar van Covfefe kwam enkele maanden geleden aan het licht, waarna Amerca beterschap had beloofd aan het Afrikaanse land. Die verbetering is tot op heden uitgebleven.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better