iggy-pop-josh-homme-post-pop-depression-640x640 (1)Op 10 mei a.s. komen Iggy Pop en Josh Homme met de Post Pop Depression Tour naar Amsterdam. De tour staat in het teken van het gelijknamige nieuwe album van Iggy Pop. Josh Homme over het project: “Iggy Belde me en vroeg of ik met hem mee op tournee wilde. Dat leek me wel wat natuurlijk, aangezien Iggy Pop tot de godfather van punkrock is. Uiteindelijk bleek ik mee te moeten om de rolstoel van Iggy voort te duwen.” Ook Arctic Monkeys drummer Matt Helders en Queens Of The Stone Age en Dead Weather lid Dean Fertita gaan mee op tournee. Naar het schijnt is Helders uiterst bedreven in het bereiden van vloeibaar voedsel, en is Fertita mee voor het geval Iggy Pop tijdens de tournee komt te overlijden. “Iggy vond het woord Dead in de naam van mijn band geweldig”, aldus Dean Fertita.

Insiders melden dat bij de repetities een innige band is ontstaan tussen Iggy en zijn verzorger Josh Homme. Vrienden spreken van een liefdesrelatie, maar de twee ontkennen alle geruchten. Een woordvoerder van de twee meldt dat niemand minder dan Marilyn Manson er alles aan doet de twee gescheiden te houden, waardoor een relatie niet mogelijk is.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better