13094283_1042217549158926_2510474304328427023_nIn een persbericht heeft AFCA Ajax bekend gemaakt vanavond de vakantie in China te onderbreken voor een wedstrijd tegen Liaoning Whowin FC. De wedstrijd wordt door De Boer en kornuiten gezien als een bijzondere krachtmeting voor de komende competitie. “Liaoning Whowin FC is een gewelige naam om tegen te spelen”, aldus De Boer, “PSV is hier ook in China, die zijn mooi afgescheept voor een oefenpotje tegen Vfl Wolfsburg. Die zijn slechts achtste geworden  de Bundesliga, terwijl wij tegen de club van de Zambiaanse aanvaller James Chamanga mogen! Liaoning Whowhin FC was afgelopen jaar toch maar netjes twaalfde geworden in China. Dan praat je gewoon over een niveau FC Spakenburg!”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better