who-will-win-euro-2016[1]Engeland overweegt een referendum om de uitschakeling van het Engelse team op het Europees Kampioenschap voetbal terug te draaien. Premier Cameron heeft aangekondigd te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor zo’n referendum. “Met 2-1 verliezen is natuurlijk maar miniem. Een kleiner verschil is niet mogelijk”, aldus Cameron, “Engeland wil daarom onderzoeken wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Zelf pleiten wij ervoor dat bij een verschil van slechts één puntje, een wedstrijd standaard zou moeten worden opgerekt tot 180 minuten.”

Engeland verloor maandagavond schlemielig met 2-1 van IJsland, een land net zo groot als de Engelse stad Leicester.

 

Share

Related Post

1 reactie

  1. Piet K.

    Ik zou zeggen, lees jullie e-mails eens. Wie weet vinden jullie nog iets leuks daartussen.

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better